Meet Deltanexx

Leer alles over onze onderneming - wie we zijn, wat we doen en waarom we houden van wat we doen

Wij geloven in de kracht van business applicaties als oplossing om ondernemingen te stimuleren hun volledig zakelijk potentieel te bereiken.

We zijn trots om onze kennis en ervaring te kunnen delen en toepassen om onze klanten te ondersteunen in het maximaliseren van hun kwaliteit en efficiëntie met behulp van de nieuwste technologieën.

ONZE VISIE

Onze visie is om de onnavolgbare aanbieder van geavanceerde bedrijfsapplicatieoplossingen te zijn, waarbij ondernemingen worden voorzien van de juiste tools die ze nodig hebben om te schitteren in de steeds veranderende zakelijke wereld van vandaag.

We streven ernaar langdurige relaties met onze klanten op te bouwen door uitmuntende klantenservice, innovatieve oplossingen en diepgaande expertise te bieden die ondernemingen helpt groeien naar hun beste versie..

ONZE MISSIE

Onze missie is het leveren van innovatieve oplossingen en diensten van de allerbeste kwaliteit door het optimaal benutten van onze expertise in zowel het Microsoft Dynamics 365-platform alsook een breed scala aan bedrijfsprocessen.

We streven ernaar om de business van onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen om schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen te leveren die aan al hun behoeften voldoen en hun verwachtingen overtreffen.

onze waarden

Kwaliteit boven kwantiteit! We streven naar de allerbeste kwaliteit in all oplossingen die aanreiken.

Excellence

Wij dragen het leveren van diensten van de allerbeste kwaliteit aan onze klanten erg hoog in het vaandel en hebben een team van experts die zich inzetten om ervoor te zorgen dat bedrijfsapplicaties van onze klanten steeds optimaal presteren. Onze toewijding om steeds naar de beste kwaliteit te streven komt tot uiting in alle oplossingen die we bieden, dat noemen wij: eXXcellence.

Customer Experience

Wij geven prioriteit aan klanttevredenheid en hechten veel belang aan het bieden van een naadloze ervaring voor alle departementen van de ondernemingen van onze klanten. We zijn trots op onze toewijding aan het leveren van oplossingen die hun verwachtingen overtreffen en een uitstekende gebruikerservaring bieden, kortom de allerbeste customer eXXperience . 

Expertise

Ons team van experts heeft diepgaande én brede kennis van het implementeren van bedrijfsapplicaties en een breed scala aan verschillende bedrijfsprocessen. We hechten erg veel belang aan onze eXXpertise en gooien deze telkens weer in de strijd om de allerbeste oplossingen te bieden, die precies zijn afgestemd op de unieke behoeften en wensen van elk van onze klanten.

Flexibility

We begrijpen als geen ander dat de behoeften van een onderneming in de loop van de tijd kunnen veranderen en we stellen fleXXibiliteit en schaalbaarheid voorop in alles oplossingen die we bieden. We streven ernaar om oplossingen te leveren die niet allen kosteneffectief zijn, maar ook flexibel zijn en dus kunnen meegroeien met de steeds veranderende behoeften van een onderneming.

ONS DELTA VERHAAL

Grégory kemps

Onze onderneming is opgericht door Dhia en Grégory, twee mensen met een passie voor innovatie en een visie om de sector te veranderen.

Na meer dan tien jaar ervaring met verschillende ERP’s, zagen ze dat het de sector ontbrak aan kwalitatief hoogstaande oplossingen die precies afgestemd zijn op de unieke behoeften van een onderneming. Zo ontwikkelde zich het idee om ondernemingen een beter alternatief te bieden om hun processen te beheren, met behulp van efficiënte, effectieve en flexibele oplossingen.

Gedreven door hun visie om de sector te veranderen en klanten écht tevreden te stellen, richtten ze een onderneming op die diensten van de allerbeste kwaliteit zou leveren aan andere ondernemingen.

Hun missie hierbij was om een echte change teweeg te brengen in de markt en ondernemingen een nieuw niveau van service en klantentevredenheid te bieden dat ongeëvenaard was in de sector.

Ons team van eXXperts streeft ernaar om steeds te zorgen voor optimaal presterende bedrijfsapplicaties bij onze klanten en dat terwijl een naadloze ervaring voor de eindgebruikers wordt gewaarborgd.

We zijn dan ook trots op onze toewijding om steeds voor de beste kwaliteit te gaan en oplossingen te leveren die schaalbaar, kosteneffectief en flexibel zijn zodat onze klanten alle uitdagingen aankunnen die op hen afkomen.

Vandaag de dag schaart ons team zich volledig achter de visie van Dhia en Grégory: leveren van uitzonderlijke diensten en oplossingen die ondernemingen helpen groeien en slagen. Het team brengt dit tot uiting door elke dag opnieuw de juiste oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften en wensen van onze klanten, ongeacht de omvang van hun ondernemingen.

Dhia Athimni

Vraag uw demo aan

Benieuwd om onze oplossingen in actie te zien?
Vraag nu een demo aan en één van onze eXXperts neemt contact met u op om een demo op maat van uw requirements te plannen.

Meer informatie
Vraag uw trial aan

Klaar om te zien wat onze oplossingen in petto hebben voor u?
Vraag nu een trailversie aan.

Meer informatie
Vraag uw health check aan

Ervaar je problemen met uw ERP systeem?
Laat ons helpen. Vraag nu uw gratis health check aan.

Meer informatie
Previous slide
Next slide

Get In touch

STUUR ONS UW VRAGEN EN OPMERKINGEN!