WIJ ZIJN DELTANEXX

EXXPECT MORE

Klaar voor uw neXXt step naar digitale transformatie?

What do we DO OFFER ?

Business software als basis voor de groei van uw onderneming

Met behulp van het Microsoft Dynamics 365 platform, optimaliseren wij uw bedrijfsprocessen om uw zakelijke ambities kracht bij te zetten.

Als Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het implementeren van een breed scala aan bedrijfsapplicaties, met een bijzondere focus op het Microsoft Dynamics 365 platform. Ons team van eXXperts levert topservices, van advies en implementatie tot maatwerk en ondersteuning, waar en wanneer nodig.

Wij helpen bedrijven in allerhande sectoren om hun operationele processen te optimaliseren en inzicht te verschaffen in de zee aan data die ze dagelijks genereren. Of het nu gaat over finance & accounting, supply chain, verkoop, aankoop of human resources, ons team maakt steeds gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om oplossingen aan te reiken die aan uw unieke behoeften voldoen en u in staat stellen om uw onderneming te laten groeien.

Ready to GROW GLOW WIth deltanexx ?

Van ons kan u het volgende verwachten

Diepgaande expertise

Ons team van eXXperts heeft brede én diepgaande ervaring op het gebied van bedrijfsapplicaties en kent de ins en outs van het volledige Dynamics 365-platform. Hierdoor bent u gedurende het volledige traject steeds verzekerd van het juiste advies en de beste ondersteuning.

Passende Oplossingen

Wij erkennen dat elke onderneming zijn eigen noden en uitdagingen heeft. Ons team werkt dan ook erg nauw samen met u om uw business te begrijpen en een oplossing aan te bieden die beantwoordt aan uw specifieke noden, van standaardoplossing tot oplossing op maat.

Geavanceerde technologie

Als Microsoft Partner hebben we toegang tot de nieuwste innovaties en updates in het Dynamics 365-platform, waardoor we u steeds de meest geavanceerde oplossingen kunnen aanbieden, zodat u efficiënter kan werken en de focus kan houden op uw core business.

Volledige ondersteuning

Wij bieden ondersteuning van A tot Z om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw oplossing kan halen. Dit omvat regelmatige updates, onderhoud en training om u op de hoogte te houden van de nieuwste functies en alle mogelijkheden van de applicatie(s) optimaal te benutten.

They trust us

Door te doen waar wij het best in zijn, maken we het mogelijk voor onze klanten om hetzelfde te doen!

Wij zijn eXXperts in bedrijfsapplicaties die ondernemingen helpen om hun zakelijke doelen te bereiken door middel van technologie en digitale transformatie.

Vraag uw demo aan

Benieuwd om onze oplossingen in actie te zien?
Vraag nu een demo aan en één van onze eXXperts neemt contact met u op om een demo op maat van uw requirements te plannen.

Meer informatie
Vraag uw trial aan

Klaar om te zien wat onze oplossingen in petto hebben voor u?
Vraag nu een trailversie aan.

Meer informatie
Vraag uw health check aan

Ervaar je problemen met uw ERP systeem?
Laat ons helpen. Vraag nu uw gratis health check aan.

Meer informatie
Previous slide
Next slide

Get In touch

Stuur ons uw vragen en opmerkingen!