dynamics 365 ce

Verbeter de marketingmogelijkheden van uw onderneming, verhoog uw omzet en biedt uitstekende klantenservice aan uw gebruikers

Dynamics 365 CE als CRM

Dynamics 365 Customer Engagement (CE) is een uitgebreide CRM-oplossing (Customer Relationship Management) waarmee bedrijven hun verkoop-, marketing- en klantenserviceprocessen effectief kunnen beheren.

Met zijn uniforme platform en robuuste functies stelt Dynamics 365 CE organisaties in staat sterke klantrelaties op te bouwen, de omzetgroei te stimuleren en uitzonderlijke klantervaringen te bieden.

Van leadbeheer en het volgen van opportuniteiten tot gepersonaliseerde marketingcampagnes en service case management: Dynamics 365 CE biedt de tools die ondernemingen nodig hebben om hun activiteiten te stroomlijnen, weloverwogen beslissingen te nemen en langdurige klantloyaliteit te creëeren.

It's more than a CRM!

Sales

Dynamics 365 Sales geeft verkopers de mogelijkheid hechte relaties met de klanten op te bouwen, acties uit te voeren op basis van inzichten en sneller deals te sluiten. Gebruik Dynamics 365 Sales om uw accounts en contactpersonen bij te houden, uw verkopen van potentiële klant tot order te onderhouden en uw verkoopmaterialen te maken. U kunt ook marketinglijsten en campagnes maken en er serviceaanvragen mee volgen die zijn gekoppeld aan specifieke accounts of verkoopkansen.

Customer Service

Microsoft Dynamics 365 Customer Service stelt organisaties in staat uitzonderlijke klantervaringen te bieden. Dankzij de uitgebreide set tools en functies kunnen ondernemingen vragen van klanten efficiënt beheren en oplossen, gepersonaliseerde ondersteuning bieden en sterke klantrelaties opbouwen.

Marketing

Dynamics 365 Marketing verbetert de klantervaring, waardoor u gepersonaliseerde trajecten via alle contactpunten kunt organiseren om relaties te versterken en loyaliteit te creëeren. De Dynamics 365 Marketing-app werkt naadloos samen met Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Insights, Microsoft Teams en andere producten, en stelt u in staat snellere en betere beslissingen te nemen met behulp van de kracht van data en AI.

Field service

De zakelijke toepassing Dynamics 365 Field Service helpt organisaties onsite service te leveren op klantlocaties. De toepassing combineert werkstroomautomatisering, planningsalgoritmen en mobiliteit om mobiele medewerkers succesvol te laten zijn wanneer zij op locatie bij klanten problemen oplossen.

Vraag uw demo aan

Benieuwd om onze oplossingen in actie te zien?
Vraag nu een demo aan en één van onze eXXperts neemt contact met u op om een demo op maat van uw requirements te plannen.

Meer informatie
Vraag uw trial aan

Klaar om te zien wat onze oplossingen in petto hebben voor u?
Vraag nu een trailversie aan.

Meer informatie
Vraag uw health check aan

Ervaar je problemen met uw ERP systeem?
Laat ons helpen. Vraag nu uw gratis health check aan.

Meer informatie
Previous slide
Next slide

Get In touch

Stuur ons uw vragen en opmerkingen!