Dynamics 365 Business Central

Verbind en beheer je KMO om processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en de interacties met klanten te verbeteren

Dynamics 365 Business Central is een all-in-one oplossing voor bedrijfsbeheer, op maat van de kleine of middelgrote onderneming.

Business central als ERP

Als ERP-oplossing integreert Business Central verschillende core processen van een onderneming zoals financiën, verkoop, aankoop, voorraadbeheer en klantenservice, in een verenigd platform.

Het biedt een uitgebreide reeks tools en functies voor het efficiënt beheren van belangrijke bedrijfsprocessen waaronder financieel beheer, supply chain management, projectbeheer, voorraadbeheer en meer.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface en cloud-based deployment stelt Business Central organisaties in staat hun activiteiten te stroomlijnen, weloverwogen beslissingen te nemen en de algehele bedrijfsgroei te stimuleren.

Waarom heeft u een ERP nodig?

Een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) is van cruciaal belang voor ondernemingen om de uitdagingen van organisatiesilo’s en gefragmenteerde processen te overwinnen.

Zonder ERP werkt elke afdeling met zijn eigen afzonderlijke tools en systemen, wat resulteert in een gebrek aan coördinatie en gegevensuitwisseling. Dit leidt tot inefficiëntie, tijdverspilling en een grotere kans op fouten.

Door gegevens te centraliseren verbetert een ERP-systeem de efficiëntie, vermindert handmatige fouten en verbetert het de samenwerking tussen afdelingen.

Het maakt een naadloze informatiestroom mogelijk, stroomlijnt processen en elimineert overbodige taken.

Het ERP-systeem maakt real-time informatie direct beschikbaar en hierdoor kunnen organisaties data-gestuurde beslissingen nemen, snel reageren op veranderende marktontwikkelingen en de algehele productiviteit verbeteren.

Algemeen genomen is een ERP-systeem van cruciaal belang voor uw organisatie om op een gestroomlijnde en flexibele manier te kunnen opereren, wat resulteert in betere prestaties en betere besluitvormingsmogelijkheden.

Microsoft Dynamics Business Central

De complete oplossing voor gestroomlijnde bedrijfsvoering

Verbindt verkoop-, service-, financiële en operationele teams in één oplossing, zodat ze zich sneller kunnen aanpassen, slimmer kunnen werken en resultaten kunnen boeken.

Vraag uw demo aan

Benieuwd om onze oplossingen in actie te zien?
Vraag nu een demo aan en één van onze eXXperts neemt contact met u op om een demo op maat van uw requirements te plannen.

Meer informatie
Vraag uw trial aan

Klaar om te zien wat onze oplossingen in petto hebben voor u?
Vraag nu een trailversie aan.

Meer informatie
Vraag uw health check aan

Ervaar je problemen met uw ERP systeem?
Laat ons helpen. Vraag nu uw gratis health check aan.

Meer informatie
Previous slide
Next slide

Get In touch

Stuur ons uw vragen en opmerkingen!