Careers

Ga op zoek naar jouw volgende avontuur! Waar passie en productiviteit samenkomen.

Join our squad!

We promise we won't make you wear a tie

We zijn verheugd dat je overweegt om ons topteam van eXXperts te komen versterken!

Bij Deltanexx draait alles om innovatie, samenwerking en vooral om onszelf niet te serieus te nemen. Wij zijn sterk van mening dat werk zowel uitdagend als plezierig moet zijn, en wij doen er alles aan om dat te verwezenlijken.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven individuen die altijd streven naar groei, voortdurende ontwikkeling en het creëren van een positieve impact. Als je op zoek bent naar een plek waar je jezelf kunt zijn, je creativiteit kunt ontplooien en een echte verandering teweeg kunt brengen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje bij onze vacatures om te ontdekken of er een functie is die aansluit bij jouw wensen en ambities.

Let's make some magic happen together!

Business Central Functional Consultant

Ben jij een bedreven en slimme Business Central Functional Consultant die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Laten we dan samen de wereld van ERP-systemen veroveren, want dat is waar onze passie ligt!

Als Business Central Functional Consultant ben jij de drijvende kracht achter de specifieke oplossingen voor onze diverse klanten. In nauwe samenwerking met onze klanten, vertaal je hun zakelijke behoeften naar effectieve implementaties van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Beschouw jezelf als de Sherlock Holmes van ERP-systemen, waarbij je deductief denken inzet om complexe zakelijke uitdagingen te ontrafelen en oplossingen te smeden die onze klanten versteld doen staan.

Als jij een technisch onderlegde probleemoplosser bent met een diepgaande passie voor ERP-systemen, willen we graag van jou horen. Kom ons dynamische team versterken en draag bij aan onze missie om de wereld stap voor stap efficiënter en georganiseerder te maken, klant voor klant.

Business Central Technical Consultant

Ben jij een technische tovenaar met een voorliefde voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Dan willen we graag dat jij ons team komt versterken in de rol van Business Central Technical Consultant – de superheld die alle technische vraagstukken van onze klanten oplost

Als Business Central Technical Consultant draag jij de verantwoordelijkheid om je programmeerskills in te zetten om de systemen van onze klanten te optimaliseren en te doen werken als nooit tevoren. Beschouw jezelf als de Batman van de ERP-systemen – gebruik je technologische ‘gadgets’ om de wereld van onze klanten te redden en hen het leven aanzienlijk te vergemakkelijken.

Als je een onnavolgbare passie hebt voor technologie en graag complexe technische puzzels oplost, willen we graag van jou horen. Voeg je bij ons team en help ons de wereld een betere en efficiëntere plek te maken, één regel code tegelijkertijd. Solliciteer nu en laten we samen de wereld redden!

Junior Business Central Consultant

Ben jij een tech-enthousiasteling die op zoek is naar de perfecte opstap in de wereld van ERP-systemen? Goed nieuws – we hebben een geweldige kans voor jou!

Wij zoeken een Junior Business Central Consultant om ons team te versterken en te helpen de wereld van Microsoft Dynamics 365 Business Central te veroveren. In deze rol werk je nauw samen met ervaren consultants en krijg je volop gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen.

Beschouw jezelf als een ambitieuze Padawan, op weg om de geheimen van de Force te onthullen onder begeleiding van de Jedi Masters van de ERP-wereld.

e zult een cruciale rol spelen bij de implementatie en configuratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central-systemen, problemen oplossen en samenwerken met onze doorgewinterde experts om de behoeften van onze klanten te documenteren en te vertalen naar systeemontwerpen.

Als je een startende tech-liefhebber met een passie voor leren bent, dan willen we graag van je horen. Vervoeg ons team en help ons om de kosmos van ERP-systemen te veroveren. Solliciteer nu en laten we samen dit boeiende avontuur aangaan!

Solliciteer Nu

Klaar om een eXXpert te worden?

Solliciteer nu en wij contacteren jou.